"Man spiser da kaniner" og de smager skønt, men her hos os spiser vi også andet "hjemmegjort" - frisk grønt fra have og natur - alt fra brændenæller til rødbeder. Der er da intet som en hjemmeavlet kylling lagt på Weberen. Men min farmor sætter også spor i vores madlavning... i de gamle sønderjyske retter og ja, vi spiser det faktisk en gang imellem

HUSK Du er meget velkommen til at skrive til mig hvis du har en kommentar eller en god ide til opskrifterne

26. september 2015

Grillet Kaninryg


2 stk kaninryg
1/2 citron
1 tsk rosmarin
1 fed hvidløg
1spk olivenolie 
Salt og friskknust peber

Afpus fileterne for de kraftigste hinder. Krydder kødet på begge sider med skivet hvidløg,citronsaft,rosmarin, salt og peber, og læg det i en plastpose, tilsæt olivenolie og evt citronstykker. Og lad det marine i min 1 1/2 time i køleskabet.

Brun først kødet over direkte varme, og steg færdig på indirekte varme. Samlet stege tid ca. 30 min, til en kernetemperatur på 83 C.  Lad kødet trække 10 min. før det skæres ud.
Server evt med pommes rosti, bagte rødbeder og aioli 

Ingen kommentarer: