"Man spiser da kaniner" og de smager skønt, men her hos os spiser vi også andet "hjemmegjort" - frisk grønt fra have og natur - alt fra brændenæller til rødbeder. Der er da intet som en hjemmeavlet kylling lagt på Weberen. Men min farmor sætter også spor i vores madlavning... i de gamle sønderjyske retter og ja, vi spiser det faktisk en gang imellem

HUSK Du er meget velkommen til at skrive til mig hvis du har en kommentar eller en god ide til opskrifterne

31. januar 2013

Havregrynskager med chokolade


125 gr. Smør
140 gr. Havregryn
30 gr. Sukker
30 gr. Brun farin
1 spsk. Sirup
2 spsk. Fløde

Smelt smør i en gryde, må ikke blive brunt. Rør resten af ingredienserne i. Fyldes i en lille bradepande (ca. 20*30), bages i ca. 20 min. Ved 180 gr. Kagen står i et par min. (må ikke blive kold)
Fordel  ca. 200 gr. Lys eller mørk chokolade ud over kagen, når det er smeltet af varmen fra kagen, smøres det ud med en paletkniv el. lign. Inden chokoladen er helt stivnet skæres kagerne i passende stykker (forf. Ruth)

Ingen kommentarer: